شاه‌مقصود‌های فلکه دوم گلشهر مردم چشم‌به‌راه بازگشت بی‌آرتی‌ها به خیابان فارغ‌التحصیلان مشهد شهرداری مشهد حامی حمل‌ونقل پاک | راه‌اندازی ایستگاه شارژ دوچرخه و موتور برقی در سال ۱۴۰۴ معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رویکرد شهرداری تقویت رابطه بین شهرداری و سرمایه‌گذاران است حضور استاندار خراسان رضوی در جمع کودکان تحت حمایت مؤسسه توانبخشی همدم انعقاد اولین قرارداد سرمایه‌گذاری بازی‌های کابلی در چهار بوستان شهر مشهد + فیلم ثبت تخلف بیش از ۱۳ هزار موتورسیکلت‌ در مشهد عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سیاست‌های شورای ششم در حوزه مدیریت پسماند در مسیر تحقق است سهم ۷۳.۳ درصدی پراید از خودرو‌های آلاینده در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره پروژه خط ۳ متروی مشهد، با هزینه ۱۰۰ همتی | راه‌اندازی بزرگ‌ترین جزیره ایستگاهی کشور در مشهد رفع گره ترافیکی میدان امام‌حسین (ع) در مشهد با بهره‌برداری از دوربرگردان شرقی ابوطالب (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) روایتی درباره پیکر نادرشاه افشار که چند‌بار دفن شد | قصه نادرِ جنازه «نادر» ایستگاه شهید فکوری خط ۲ مترو مشهد، اردیبهشت ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد رونمایی از قدیمی‌ترین ظرف سفالی خراسان رضوی هوای کلانشهر مشهد امروز پاک است (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) اعمال قانون و سامان‌دهی موتورسیکلت‌ها در پیاده‌رو‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی با مشارکت گسترده دانش‌آموزان مشهدی + فیلم درباره حسین‌آقاخان خزاعی که نخستین فرمانده لشکر خراسان است | میرپنج شرق سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست
سرخط خبرها

ورود بیش از ۱۱ میلیون‌ زائر به مشهد از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ تاکنون(۱۹ فروردین ۱۴۰۳) | مدت متوسط اقامت زائران در ایام نوروز سه روز بوده است + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۰۶۵۱
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۴
ورود بیش از ۱۱ میلیون‌ زائر به مشهد از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ تاکنون(۱۹ فروردین ۱۴۰۳) | مدت متوسط اقامت زائران در ایام نوروز سه روز بوده است + فیلم
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: مجموع آمار ورودی زائران از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ تا روز گذشته که ۳۳روز خدمتگزاری می‌شود، ۱۱میلیون‌و۱۲۷هزارو۷۳۵نفر بوده است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حجت گنابادی‌نژاد امروز ۱۹ فروردین‌ماه، در سومین کنفرانس خبری قرارگاه عملیاتی مرکزی خدمات سفر زائران که در سالن جلسات اداره کل صمت خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: زیارت گنج اصلی حوزه معرفتی، فرهنگی و اجتماعی نه‌تنها در میهن اسلامی بلکه مکتب اسلام و اهل‌بیت عصمت و طهارت است.

وی افزود: جاذبه بی‌بدیلی در مضجع شریف امام رضا(ع) وجود دارد که در همه ایام سال شاهد حضور باشکوه مردم در این آستان مقدس هستیم و در مناسبت‌ها، گستردگی بیشتر و آمار بالایی دارد. این بیانگر فرصت بی‌مانندی است که ناشی از جاذبه مکتب اهل‌بیت(ع) و دلبستگی آحاد مردم به ایشان است و این، مسئولیت ما را بیش‌از گذشته سنگین می‌کند.

گنابادی‌نژاد ادامه داد: در موضوع زائران، شاهد گستردگی حضور هستیم که تنها در کمیت نیست و از همه سنین، اقشار، شهر‌ها و روستاها، نخبگان، فقرا، مستمندان و نیازمندان حضور دارند. اگر امام(ره) و رهبر معظم انقلاب از حج به عنوان کنگره عظیم اسلامی یاد کردند، زیارت حضرت رضا(ع) کنگره دوم جهان اسلام است که همه حاضر می‌شوند و دو پیام اصلی دارد که اول دلبسته اهل‌بیت(ع) هستند و دوم همه خواسته‌ها و حوائج خود را از این خاندان پیگیری می‌کنند؛ بنابراین همه ما باید افتخار کنیم که در این جریان خادم هستیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه در روز گذشته ۱۷۲هزارو۹۹۲نفر ورودی به مشهد داشتیم، عنوان کرد: از این تعداد ۱۰هزارو۹۱۹نفر از طریق فرودگاه، ۱۸هزارو۴۲۱نفر از طریق راه‌آهن، ۳۱هزارو۹۸۰نفر از طریق حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای و ۱۱۱هزارو۶۷۲نفر از طریق جاده‌ای با وسیله نقلیه شخصی وارد مشهد شدند.

وی اضافه کرد: مجموع آمار ورودی زائران از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ تا روز گذشته که ۳۳روز خدمتگزاری می‌شود، ۱۱میلیون‌و۱۲۷هزارو۷۳۵نفر بوده که سهم فرودگاه ۳۵۱هزارو۶۸نفر، راه‌آهن ۶۱۶هزارو۳۵۸نفر، حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای ۸۸۰هزارو۱۳۸نفر و حمل‌ونقل جاده‌ای شخصی ۹میلیون‌و۲۸۰هزارو۱۷۱نفر است.

گنابادی‌نژا‌د بیان کرد: مجموع ظرفیت اقامتی بهره‌برداری‌شده استان اعم از رسمی، موقت و اضطراری ۳۸درصد از کل ظرفیت اسکان بوده که رسمی ۵۳درصد، موقت ۵۵درصد و اضطراری ۲۱درصد است. مدت متوسط اقامت زائران در ایام نوروز نیز سه روز بوده است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه از مجموع اولویت‌هایی که در شبکه مسائل خدمتگزاری به زائران داشتیم، تنظیم بازار و نظارت بر قیمت‌ها و کالا‌ها بوده است، تصریح کرد: از مجموع تخلفات از ۱۵ اسفند تا ۱۸ فروردین سه تخلف عدم درج قیمت و نصب نرخ‌نامه ۳۸درصد، گران‌فروشی ۳۰درصد و عدم صدور صورت‌حساب معتبر و فاکتور فروش ۱۳درصد در صدر هستند.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه گزارشات دریافتی و شکایات مردمی به ۱۲۴ از ۱۵ اسفند تا ۱۸ فروردین به ترتیب بیشترین شکایات مربوط به مواد خوراکی و غذایی ۲۰درصد، مواد پروتئینی ۲۰درصد، میوه‌جات و سبزیجات و نان ۱۰درصد بوده است.

گنابادی‌نژاد گفت: پنج دانشگاه علوم پزشکی استان در این مدت خدمت‌رسانی کردند و کار گسترده‌ای انجام دادند. از ۱۵ اسفند تا روز گذشته ۹۰هزارو۵۶۶بازدید، نظارت و کنترل انجام شده و علاوه بر این ۲۰هزارو۹۸۴مورد اعمال قانون بوده که شامل اخطار معرفی به مراجع قضایی و پلمب بوده است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی بیان کرد: برای تأمین سوخت از ۲۵ اسفند تاکنون، ۲۴۶میلیون لیتر سوخت مصرف‌شده که متوسط مصرف روزانه ۷.۸میلیون لیتر در روز بوده و ۹درصد افزایش مصرف سوخت داشتیم.

وی عنوان کرد: مهم‌ترین مسئله در روز‌های پایانی، ظرفیت اسکان است که در این زمینه آمادگی حداکثری داریم. در تأمین کالا، ارزاق، تنظیم بازار و نظارت نیز آمادگی‌های حداکثری وجود خواهد داشت. برای بازگشت زائران نیز کمیته حمل‌ونقل در آمادگی قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->